(Română) Lansarea noului Implant dentar Alpha-Bio, generația NeO

Извините, этот техт доступен только в “Румынский” и “Итальянский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Chișinău a fost prezentat noul implant dentar Alpha-Bio, generația NeO, dar și cele mai inovative tehnici de implantare dentară.

Compania Alpha Bio prezentă pe piața stomatologică deja de peste 25 de ani oferă garanție pe viață la toate tipurile de implanturi, inclusiv și la cele din generația NeO. Astfel, clienții Centrului Stomatologic Vivodent pot beneficia chiar de astăzi de noile invenții din domeniul stomatologiei. Implanturile Alpha-Bio generația NeO sunt mai avansate față de cele care  care au fost până acum prin faptul că:

  • Conțin un stratul de protectie NanoTec, care la înserarea implatului în os, atrage sîngele și plasma oferindu-i o osteointegrare perfectă.
  • Un alt avantaj este faptul că  implantul poate fi instalat imdeiat dupa extractia dintelui(pacientul economisteste o perioada de minm 6 luni)
  • Aceste implanturi nu sunt agresive, nu apasă pe os și nu deteriorează osul în timpul implantării
  • Aceste implanturi pot fi fixate în orice tip de os.

Inovatiile stomatologice au fost prezentate în cadrul unei conferințe la care au participat specialiștii clinicii Vivodent, dar și alti profesioniști din țară. Conferința a fost condusă de reprezentantul Alpha-Bio, chirurgul-implantolog Ilia Fridman.

Prezentarea a fost organizată de centrul nostru, care de fapt este importator exclusiv Alpha-Bio Tec. în Republica Moldova.

Mai multe detalii urmăriți în reportajul de mai jos.