(Română) Procesul de sterilizare la clinica stomatologică Vivodent: riscurile de înfectare sunt nule

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Rumeno. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto nella lingua alternativa. Puoi cliccare sul link per cambiare la lingua attiva.

Clinica stomatologică Vivodent în colaborare cu întreprindea elvețiană OCC Switzerland, lider mondial în producerea dezinfectanților cu o experiență în domeniu de peste 40 de ani, garantează siguranța sterilizării.

Astfel, suprafețele expuse sunt tratate cu dezinfectanți de ultimă generație marca Prosept.

Pachet personal pentru fiecare pacient

Sterilizarea instrumentelor stomatologice este garantată printr-un complex de procedee care distrug în totalitate agenții patogeni. Totodată, instrumentele sterilizate se ambalează în folii închise etanș, care au etichete cu data, ziua și ora efectuării procedurii. Pentru fiecare pacient este pregătit un pachet personal cu instrumente, în funcție de procedura necesară.

Un rol foarte important îl are sterilizarea sigură a instrumentarului stomatologic prin autoclavare, unde temperatura vaporilor de apă crește proporțional cu presiunea, până la 134 de grade, timp de 45 de minute. Pentru această procedură se utilizează echipament modern, certificat în UE de la compania italiană Techogaz. 

 

Toate aceste măsuri oferă siguranța și garanția sterilizării în clinica stomatologică Vivodent.