Despre clinică

Vivodent Centru StomatologicVIVODENT este un Centru Stomatologic de performanță care Vă pune la dispoziție cele mai moderne tehnologii și materiale pentru a vă îngriji sănătatea într-o atmosferă calmă și de maxim confort.

Istoria fondării Centrului Stomatologic  VIVODENT începe cu anul 1989 cu  denumirea de “Dans”, mai târziu redenumit ca “Dentis”, iar mai  apoi, în 1995 să fie înregistrat cu numele de “VIVODENT”. “VIVODENT”de la “VIVO”+ “DENT” – (Viaţa) unui dinte.

instrumente

 

VIVODENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în  permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode moderne de  tratament stomatologic, participând la cursuri şi congrese internaţionale de specialitate.

 

masalucru

 

Ne dezvoltam în continuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacienţilor noştri. Credem în  utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea  rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

 

Vivodent Receptie

Centrul stomatologic Vivodent prestează toate serviciile stomatologice performante de ultimă generație la cea mai înaltă calitate.

Vivodent –trăiește zîmbind!